Zo kom je van je vakantiekilo’s af

Photo by Victor Freitas on Unsplash

We werken er allemaal naar toe, een heerlijke vakantie in de zon. Lekker eten en drinken en even helemaal niks. Eenmaal thuis valt deze rust vaak een beetje weg en schiet het om naar “ik had die pizza misschien beter kunnen laten staan”. De kilo’s zijn er aan gevlogen en moeten er zo snel mogelijk weer af. Gelukkig is dat ook nog eens best te doen!

Bewegen

Éen van de dingen die je kan doen om van de extra kilo’s af te komen is door meer te bewegen. Voor iedereen is er wel een sport die niet helemaal als vervelend wordt ervaren. De buitenmensen kunnen lekker hardlopen of zwemmen terwijl de binnenmensen naar de sportschool kunnen gaan of thuis oefeningen kunnen doen. Om ervoor te zorgen dat je op schema blijft en de motivatie niet verliest, kan je ook een personal trainer nemen. Deze trainer neemt jou dan door het proces heen en zorgt ervoor dat jij jouw doelen haalt. Kijk bijvoorbeeld eens bij Fitness Delft, waar gepersonaliseerde programma’s worden aangeboden!

Dieet

Naast bewegen is je dieet ook erg belangrijk. Als je veel ongezonde dingen eet, is het moeilijk om van de kilo’s af te komen. Let daarom echt op wat je eet en eet vooral veel groenten en fruit. Veel water drinken helpt ook enorm. Door veel water te drinken, worden de afvalstoffen uit jouw lichaam vervoerd. Dit is dus goed voor de gezondheid en helpt met afvallen. Ook zorgt het drinken van water ervoor dat je minder snel honger hebt. Als je het moeilijk vindt om zelf bij te houden wat je moet eten, kan je een voedingscoach nemen. Zo’n coach begeleidt jou dan in jouw dieet!Wil jij nou een personal trainer en voedingscoach, kijk dan eens bij Personal Trainer Den Haag. Zij bieden namelijk allebei aan!