Welk soort vakantie past bij jou?

0 Comments
vakantie canada

Mensen hebben vaak de gewoonte om soortgelijke vakanties te boeken. Ze gaan bijvoorbeeld ieder jaar op een camping staan, of gaan ieder jaar voor een all-inclusive hotel. Er zijn echter talloze andere opties waar men vaak niet aan denkt, een keer iets anders kan wellicht heel interessant zijn. In deze blog zal ik een aantal soorten vakanties op een rijtje zetten om jou misschien op ideeën te brengen. Ik zelf vind het leuk om afwisseling te creëren bij mijn vakanties en raad dit anderen ook aan! Zo blijft het spannend en ontdek je veel nieuwe dingen. 

Basic vakanties

Laten we beginnen met de meer basic vakanties, onder basic versta ik de vakanties die over het algemeen het bekendst zijn. We hebben het dan over de ‘normale’ vakanties in hotels of appartementen of een vakantie op de camping staan. Veel mensen weten van zichzelf of op een camping staan hun wel of niet aantrekt. Maar als jij het simpelweg gewoon nog nooit gedaan hebt en het niet weet, raad ik het aan om het eens een keer te proberen. Wie weet vind je het geweldig! 

Camper trip

Voor mensen die vaak op een camping staan kan een camper trip een mooie afwisseling zijn. Met de camper kan je heel veel onderweg zijn en tegelijk op een camping staan, de vrijheid die een camper trip biedt is enorm. Een mooi land om jou camper trip te plannen is een vakantie Canada. Doordat je met een camper bent kun je geheel op eigen tempo het land verkennen. Je kunt ervoor kiezen een van de vele natuurparken te bezoeken, of juist naar een van de bekende steden te gaan. 

Backpacken

Backpacken is iets waar velen een beetje bang voor zijn, persoonlijk zou ik het aanraden om in je eentje te gaan backpacken. Dit geeft veel meer vrijheid en hierdoor kom je ook sneller in contact met andere mensen, en juist dit contact met andere mensen is wat het backpacken zo uniek maakt. Backpacken kan vrijwel in ieder land, ga op onderzoek uit en kijk wat jou het meest aantrekt. Persoonlijk raad ik Thailand aan of de Algarve in Portugal.

Safari

Haast iedereen die ooit op safari is geweest raadt het aan om op zijn minst een keer in je leven gedaan te hebben. De ervaring die dit geeft is enorm gaaf, landen die bekend staan om safari’s zijn de landen in Zuid-Afrika zoals Namibie en Tanzanie. De reizen worden volledig georganiseerd aangeboden waardoor jij volop van de reis kan genieten zonder zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *