Waarom werken in de recreatie zo leuk is

0 Comments
recreatie

Werken in de recreatie is hartstikke leuk. Zeker als je jong bent. Ze werken bijvoorbeeld in de zomer bij een camping als recreatiemedewerker. Veel mensen werken tijdelijk in de recreatie en zien dit als een topervaring. Lees in dit artikel waarom het zo leuk is om te werken in de recreatie. Veel leesplezier!

Relevante verzekeringswebsite voor recreatie: ZWLA

De leukste vakantiebaan

Er is geen leukere vakantiebaan. Werken in een animatieteam of catering op een camping is gewoon hartstikke leuk. De sfeer en gezelligheid die je samen met de andere mensen creëert in ongeëvenaard. Elke dag ben je bezig met leuke, sportieve of grappige activiteiten. Een vakantiebaan is heel leuk en afwisselend. 

Goed op de CV

Diploma’s en serieuze werkervaring, dat is natuurlijk fijn om te hebben. Veel bedrijven houden van sociale mensen, echte mensen-mensen. Het staat goed op je cv als ze zien dat je in een animatieteam hebt gewerkt. Het kan daadwerkelijk dat extraatje geven aan jouw cv. 

Nieuwe mensen

Tijdens het werken in de recreatie ga je ongetwijfeld nieuwe vrienden maken. Je collega’s in het animatieteam zijn gelijkgestemd en willen allemaal een leuke tijd beleven. Je zult merken dat deze mensen goede vrienden worden. Sommige misschien wel vrienden voor het leven. 

Op jezelf wonen

Als je in een recreatieteam gaat werken dan ga je vaak voor een bepaalde periode daar wonen. Je leert in deze periode je eigen boontjes doppen. Dit is goed voor je ontwikkeling. Je ouders zijn er niet voor je om te koken. Met je collega’s ga je vaak gezellig om de beurt koken. Ook kun je natuurlijk gewoon een patatje gaan halen bij de lokale snackbar. 

Herinneringen maken

Door het animatiewerk maak je herinneringen voor later. Je maakt zoveel leuke dingen mee en je hebt zulke gezellige avonden. Het is echt leuk om dit eens mee te maken als je jong en onbezonnen bent! 

Je verdient een goed zakcentje

Je verdient geld met leuke dingen doen en mensen vermaken. Daarnaast heb je zelf ook een toptijd! Je eten en inwoning hoef je vaak zelf niet te bekostigen.