Veja shop je bij Van Arendonk!

Helaas zit de tijd van pootjebaden en op blote voeten of teenslippers er alweer op voor dit jaar. De herfst nadert met rasse schreden en dus wordt het zaak om je garderobe te updaten. Je wisselt weer van zomer naar winter en dat doe je niet alleen met je kleding, ook je schoenen zullen eraan moeten geloven. Toch hoef je niet alle schoenen op te bergen. Veel sneakers kun je zowel in de zomer als in de herfst aan. Wat denk je bijvoorbeeld van de sneakers van Veja? Deze kun je prima het hele jaar door dragen. Ze passen prima onder je shorts of onder je zomerjurkje, maar ook onder je jeans misstaan ze zeker niet. 

Veja is een merk dat bezig is met een beter milieu

En ook met betere werkomstandigheden voor iedereen. De ontwerpers van dit merkt kwamen er achter dat de mensen die in de textiel-, kleding- en schoenenfabrieken werkten dat moesten doen onder de meest erbarmelijke en gevaarlijke omstandigheden. Ook waren de fabricageprocessen alles behalve milieuvriendelijk. Dat moest anders kunnen. En Veja heeft ervoor gezorgd dat het ook anders kan! Tegenwoordig krijgen de medewerkers van de fabrieken goede werkomstandigheden en wordt er zo milieuvriendelijk als maar mogelijk is geproduceerd. 

Kies voor biologisch katoen, verantwoord geoogst rubber en plantaardig gelooid leer

Dat is wat de ontwerpers hebben gedaan. Op deze manier zorgen ze ervoor dat het milieu zo min mogelijk wordt belast en dat er toch prachtige sneakers worden gemaakt. Juist door te kiezen voor deze zijn Veja sneakers zo mooi geworden. Ze hebben allemaal een heel herkenbare V aan de zijkant van de schoen. De kleuren van deze schoenen zijn misschien niet heel uitgesproken, maar de details zijn bijzonder genoeg. Deze damessneakers zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot 41.

Van Arendonk is de exclusieve dealer van dit merk

En dat was ook wel te verwachten. Want Van Arendonk staat bekend om de echte kwaliteit. Alle echt goede merken shop je bij Van Arendonk en dus ook Veja. Je kunt hiervoor naar een van de winkels die verspreid over Nederland te vinden zijn, maar je kunt ook online gaan shoppen. Het voordeel van online shoppen is dat je direct ziet of jouw maat op voorraad is en je er niet op uit hoeft. Ben je echter toe aan een dagje weg? Dan is een bezoek aan een van de Van Arendonk winkels een aanrader. Je weet niet wat je ziet. Alle bekende merken op één plek!