Van zenuwachtige student naar nieuwe relatie

Ik herinner mij het nog goed. De eerste dag van mijn studie. Wat was ik bang om alleen op die grote universiteit aan te komen terwijl ik de weg niet eens kende. Die ochtend in de trein had ik hele erge zweethanden en zat ik alleen maar te denken aan alles wat mis zou kunnen gaan. Op het station pakte ik mijn fiets, ik keek op mijn horloge. Ook dat nog, bijna een uur te vroeg. Hoe kinderachtig zou dat staan dacht ik al meteen. Maar ik stapte op mijn fiets en ging vanaf het station naar de campus. Daar zag ik dat er haast geen mensen waren, alleen maar kraampjes met gratis spullen. Nou dacht ik, dan daar maar even gaan kijken. Ik zag een kraampje van de voetbalvereniging, dat leek me wel wat. Ik liep ernaartoe en werd hartelijk ontvangen. Een kleine grap over dat ik de eerste was, maar dat kon ik wel begrijpen. 

Iemand die mij gerust stelde

Een lang blond meisje sprak mij aan, of ik meer wilde weten over de voetbalvereniging. Ze vertelde dat er verschillende teams waren, maar dat wel iedereen samen naar de borrels kwam. De borrels waren vaak op donderdag. Ik luisterde niet heel goed naar de informatie die ze vertelde, ik was afgeleid door haar mooie verschijning. Al mijn zenuwen voor die dag waren in één klap verdwenen. Tot mijn verbazing, vond zij mij ook leuk. Want ze vroeg aan het einde van het gesprek of ik die avond zin had om wat met haar te komen drinken. Natuurlijk was mijn antwoord direct ja. Dus die avond was het begin van ons avontuur samen. Ze heet Fleur en is tot op het heden nog steeds mijn vriendin. Ondertussen ben ik al afgestudeerd en zijn we samen opzoek naar een koophuis. 

Huis inrichten

Omdat Fleur nog wel studeert, is het financieel nog een beetje moeilijk om al een huis te kopen. Wel zijn we ons huurappartement wat we nu hebben al mooi aan het inrichten. Zodat wanneer we een huis kopen direct onze meubels allemaal in het nieuwe huis ook kunnen gebruiken. Dit weekend zijn we met de ouders van Fleur naar een mooie winkel geweest. Namelijk naar woonaccessoires Purmerend. We vinden het fijn om dit met de ouders van Fleur te doen omdat zij er veel verstand van hebben. Haar ouders richten hun huis bijna elke vier jaar wel opnieuw in. Het is zelfs een van hun grootste hobby’s. Dit was een heel geslaagd weekend en we hebben veel nieuwe woonaccessoires gekocht voor ons toekomstige huis.