Tip voor afvallen in Arnhem

0 Comments
100pt

Ik woog altijd al een aantal kilo’s teveel wat ik er graag af wilde trainen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar afvallen Arnhem om een goede personal trainer bij mij in de buurt te vinden die mij hierbij kon helpen. 

Zeer veel personal trainers in de buurt van Arnhem 

Toen ik op het internet op zoek ging naar afvalle Arnhem kreeg ik erg veel zoekresultaten van erg veel verschillende personal trainers bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van 100% PT mij het meeste aan. Op de website is namelijk erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over voeding en het veranderen van jouw levensstijl. Op het internet vond ik vervolgens ook erg veel positieve reviews van voorgaande klanten die ook erg veel resultaat hebben geboekt met behulp van een personal trainer van 100% PT. Daarom besloot ik ook om contact op te nemen voor een kennismakingsspel. 

personal-coach

Zeer tevreden over het sporten bij 100% PT

Toen ik contact opnam met 100% PT werd ik erg vriendelijk geholpen en ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en hebben we het uitgebreid gehad over mijn voeding en de doelen die ik wilde bereiken. Ik sport nu een aantal weken bij 100% PT en ik ben super tevreden met het resultaat dat ik heb geboekt.