Telefoonwinkel in Doetinchem voor schermreparatie

0 Comments
Smartphone

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een telefoonwinkel in Doetinchem. Mijn telefoon was namelijk kapot. Hij viel uit mijn jaszak en kwam ongelukkig terecht en nu zit er een flinke barst in het scherm. Ontzettend zonde natuurlijk. Het ziet er namelijk niet alleen erg lelijk uit, je kunt hierdoor ook minder goed op het scherm kijken en de touchscreen wordt er ook door beïnvloed. Het was dus wel belangrijk om dit te laten repareren.

Telefoonwinkel in Doetinchem

Op zoek naar een telefoonwinkel in Doetinchem

Omdat ik nog niet zo lang in Doetinchem woon, heb ik rondgevraagd naar goede ervaringen met een telefoonwinkel in Doetinchem. Zo kwam ik terecht bij de Smartphone Onderdelenshop. Een collega had hier goede ervaringen mee. Ik was namelijk zelf erg bang voor hele hoge kosten en ik wilde ook niet zo lang zonder mijn telefoon. Dus als de telefoon opgestuurd zou moeten worden dan zou dat erg vervelend zijn. Gelukkig kon mijn collega me hierin al geruststellen. Je telefoon wordt gemaakt terwijl je wacht. Meestal is het beeldscherm vervangen een reparatie van slechts 30 minuten. En omdat je mag kijken zie je ook precies wat er gebeurt en dat is naast transparant ook erg interessant om te zien. De kosten van een reparatie vallen ook heel erg mee.  

Gebroken glas

Goede ervaring met de Smartphone Onderdelenshop

Inmiddels is mijn telefoon gerepareerd door de Smartphone Onderdelenshop. Ik ben er gewoon naar toe gegaan en werd direct geholpen. Mijn telefoon werd onderzocht en ze vertelden wat ze konden doen en wat dat zou kosten. Dat viel me ontzettend mee dus ik vond het prima. Een half uur later stond ik weer buiten met een nieuw scherm op mijn telefoon. Alles werkt weer naar behoren dus ik ben er erg blij. Mocht je ook problemen hebben met je telefoon dan kan ik je de Smartphone Onderdelenshop zeker aanbevelen.