Silent disco DJ

Silent disco DJ

Heb je binnenkort een verjaardagsfeestje, bedrijfs party of een ander leuk feest? Wil je met iets origineels komen. Denk dan aan een silent disco DJ, misschien heb je er nog nooit van gehoord? Dan zal ik het je even uitleggen. Simpel uitgelegd is een silent disco een feest waarop mensen dansen op muziek die zij via draadloze hoofdtelefoons beluisteren.

Het klinkt misschien als een gek en ongezellig idee maar dat is niet het geval. Iedereen zal er enthousiast over zijn en het een origineel en grappig idee vinden. Maar hoe werkt zo’n silent disco? Nou het werkt als volgende, iedereen krijgt zijn of haar eigen koptelefoon op waar muziek uit gespeeld wordt. Een groot voordeel van de silent disco’s zijn dat je het feestje overal kan geven. Je hoeft geen rekening te houden voor overlast bij de buren want er wordt geen hard muziek gespeeld. Je kan met een silent disco amper zorgen voor overlast. 

Daarnaast kan je allerlei verschillende muziek luisteren, niet iedereen in de vriendengroep heeft dezelfde muzieksmaak. De ene houdt meer van house terwijl de ander graag 80’s luistert of Nederlandse hiphop muziek. Bij een silent disco is het mogelijk om je eigen muziekgenre te luisteren, je hoeft alleen maar jouw koptelefoon op een andere zender te zetten. 

Maar nu denk je misschien, maar zo kan ik toch niet met m’n vrienden kletsen?  Maak je daar geen zorgen over. Het is mogelijk om je headphone zachter te zetten zodat je elkaar kan verstaan, maar stel er komt een goed nummer op en je wilt m juist harder om lekker te swingen kan dat natuurlijk ook. 

Bij Evenses kan je ook een silent disco boeken in combinatie met andere soorten entertainment  zoals bijvoorbeeld een live DJ set of een visuele show door een VJ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *