Lekker eten in Nijmegen met een grote groep

Steak

Laatst zocht ik een adresje om lekker te eten in Nijmegen met een wat groter gezelschap. We wilden namelijk met de hele familie uit eten maar omdat het dan toch al snel om een groep van rond de 20 personen gaat, is dat niet overal mogelijk. Ik besloot dus eerst om eens rond te vragen bij vrienden. Zij zitten bij een studentenvereniging en gaan regelmatig met grotere groepen uit eten. Eentje had wel een leuk adresje maar dat zit niet in Nijmegen maar in Berg en Dal. Dit ligt natuurlijk heel dicht in de buurt dus wat ons betreft geen probleem. Bovendien gaat toch iedereen met de auto dus dan is het juist wel fijn om buiten het centrum te gaan eten.

Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen bij Bistro Le Steak

Als je met een grotere groep gaat is het bovendien wel prettig als er genoeg keuze is zodat iedereen iets kan eten wat hij of zij lekker vindt. Tegelijkertijd moet er ook weer niet teveel keuze zijn zodat alles nog wel op tijd klaar kan zijn en je wel tegelijk kunt eten. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij Bistro Le Steak in Berg en Dal. We konden met onze groep gebruik maken van een keuze menu. Vooraf hadden we afgesproken voor welke menu we trouwens gaan. Binnen het menu kon je kiezen uit een voor- en hoofdgerecht en wat er een dessert voor iedereen. Er was genoeg keuze en er stonden ook vis en vegetarische gerechten op het menu.

Bistro le Steak

Soepele bediening

Uiteindelijk konden we lekker eten in Nijmegen. De bediening verliep heel soepel ondanks dat het een grote groep was. Iedereen had tegelijk zijn eten en het was een hele gezellige avond. Je zit daar bovendien er prettig in het restaurant. Tafeltjes niet te dicht op elkaar en gewoon een fijne sfeer. We komen zeker nog eens terug.