Klapp

0 Comments

Klapp is de tijd ver vooruit wanneer het gaat om innovatieve cosmetische behandelingen. Al meer dan 40 jaar heeft het merk ervaring in het doen van onderzoek naar nieuwe hightech actieve stoffen en methodes die het beste uit je huid weten te halen. Het Duitse merk staat voor kwaliteit en dat is wat het te bieden heeft. Je shop de kwalitatieve producten van Klapp natuurlijk bij Beautyfashionshop. Hier vindt je een breed assortiment aan Klapp producten voor alle huidtypes. Omdat het merk zo veelzijdig is, is er voor iedereen wel een productlijn die naadloos aansluit bij je huidprobleem en huidtype.

Voor de oudere huid is er de Klapp A Classic productlijn. Vanaf een bepaalde leeftijd is je huid niet meer in staat om sommige stoffen zelf aan te maken en heeft ze een helpende hand nodig. De ingrediënten uit deze collectie zijn hier speciaal op aangepast. De basis van de Klapp A Classic productlijn is, zoals de naam al zegt, vitamine A. Vitamine A wordt ook wel Retinol genoemd en heeft allerlei positieve invloeden op de oudere huid. Het stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, de aanmaak van collageen en het herstellend vermogen van de huid. De producten uit de collectie bevatten ook bijenwas, hyaluronzuur en panthenol, allemaal ingrediënten die de rijpere huid optimaal verzorgen.

Speciaal voor de vochtarme huid bestaat Klapp Hyaluronic. Bij een tekort aan vocht is hyaluronzuur hét middel dat je nodig hebt. Hyaluronzuur is een bekende stof wanneer we het hebben over huidverzorging. De stof zorgt ervoor dat de huid in staat is om vocht beter vast te houden waardoor fijne lijntjes opgevuld worden en de huid een gezonde teint krijgt. De producten uit de Klapp Hyaluronic collectie bevatten een hoge dosis hyaluronzuur dat diep doordringt in elke laag van de huid om haar te hydrateren.

De Klapp Kiwicha productlijn is ontwikkeld voor de gevoelige huid. Wat speciaal is aan de collectie, is dat de ingrediënten zorgvuldig zijn geselecteerd uit de natuur. De natuur is een grote bron van wondermiddelen voor je huid. Daarom is Knapp de natuur in gedoken en heeft ze haar producten uit deze collectie verrijkt met pindaolie, kamille, cacao, abrikozenpitolie en aloë vera, om maar een paar voorbeelden te noemen. Als je je huid het beste van de natuur wilt bieden, is deze productlijn dé oplossing.

Deze en vele andere productlijnen van Klapp shop je veilig, voordelig en snel bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *