Je eigen goed verzorgen is makkelijker dan je denkt

0 Comments

Het is natuurlijk super fijn wanneer je goed verzorgd bent en mensen dat natuurlijk ook zien. En zelf kan je daar natuurlijk goed voor zorgen. Regelmatig naar de kapper, schoonheidsspecialist en misschien wel een pedicure of manicure tussendoor. Maar dit kost natuurlijk ook allemaal geld. Dus het is fijn dat je sommige dingen natuurlijk ook zelf thuis kan doen. Want we zijn niet allemaal stinkend rijk en waneer je doet bezuinigen kan je het beste hier op bezuinigen.

Goed zorgen voor je huid

Het is natuurlijk van belang dat je je eigen huid natuurlijk goed verzorgd, want niets is zo fijn als een baby zachte huid. Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Af en toe een maskertje doen of je gezicht of huid scrubben. Dat is natuurlijk altijd fijn. En daar hoeft helemaal niet veel tijd in te zitten, maar je moet er toch wel even wat tijd voor nemen.  Een avondje relaxen kan je dus zelf heel makkelijk doen, en een scrub, doe die onder de douche. Dan neemt het ook weer wat minder tijd in beslag. En wanneer je bijvoorbeeld een avond met vriendinnen doet, kan je ook lekker een film kijken met tegelijk een masker op je gezicht.

Mooie gekleurde nagels

Wanneer je jouw handen gaat verzorgen, dan horen daar natuurlijk ook mooie verzorgde nagels bij. En daar hoef je echt niet voor om de 3 a 4 weken naar de manicure. Het mag, maar wanneer je daar het geld niet voor hebt, dan kan je natuurlijk ook zelf jouw nagels goed verzorgen. Maar je kan natuurlijk zelf ook gemakkelijk een mooi kleurtje op jouw nagels knallen. En wanneer je gebruik maakt van gellak, bijvoorbeeld van Yinger, dan kan je er zelf ook een paar weken goed tegen aan zonder met half afgebladerde nagels rond te lopen. En zo heb je altijd verzorgde nagels, en dan kan je dus ook altijd nog kiezen voor verschillende kleuren en kan je altijd jouw favoriete kleur op jouw nagels hebben. Dat is natuurlijk ideaal. 

Wat doe jij eraan om jouw nagels, huid maar vooral jezelf goed te verzorgen? Iedereen heeft zijn eigen ritueeltje of zijn eigen manieren natuurlijk. Maar zorg wel goed voor jezelf, want dat is gewoon belangrijk. Dus af en toe een avondje helemaal relaxen met een maskertje of juist je nagels lakker, dat hoort erbij. En het is juist goed wanneer je hier de tijd voor neemt.