ik word schoonheidsspecialiste

0 Comments

Na lang wikken en wegen heb ik toch besloten weer een opleiding te gaan volgen. Momenteel ben ik werkzaam in de zorg maar door alle veranderingen in de wetten, heb ik besloten op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Het is een lastige keuze omdat ik de zorg wel erg leuk vind. Toch is het niet verstandig op financieel gebied om in deze branche te blijven werken. Daarom was het besluit om verder te gaan studeren als schoonheidsspecialiste uiteindelijk gemaakt.

Veel motivatie en bereid om alles aan te passen

De grootste reden waarom ik schoonheidsspecialiste wil worden is omdat ik dan toch nog met mensen bezig ben. Ik ben geen type die je achter een bureau moet zetten. Voor de studie moest ik wel het één en ander aanschaffen. Zo krijg ik een pakket lesboeken aangeboden vanuit de opleiding en zij verplichten je om een goedwerkende laptop tot je beschikking te hebben. Helaas heb ik een laptop die erg oud is en niet bepaald snel. Thuis gebruik ik namelijk geen laptop meer, ik gebruik eigenlijk alleen nog maar mijn telefoon en de tablet.
Het probleem dat ik helemaal niks over laptops weet, kwam wel snel boven water. Ik ben naar verschillende winkels gegaan en daar raadde zij je natuurlijk altijd het duurste merk aan. Dit had ik al snel door dus daar trapte ik niet in. Bij de opleiding konden zij mij ook niet vertellen welke laptop het beste is. Ik moest wel op een aantal punten letten, zoals een bepaald besturingssysteem. Android heet het uit mijn hoofd. Op internet las ik artikel over de MSI laptop. Deze bleek erg goed uit verschillende testen te komen. Daarnaast is de MSI laptop ook gewoon leuk geprijsd. Daar hou ik als Nederlander uiteraard van.

De eerste schooldagen had ik inmiddels al gehad

De eerste schooldagen zijn voorbij gevlogen. De lesdagen waren opgevuld met elkaar leren kennen, samenwerkingsopdrachten en communicatievaardigheden. Logisch, je hangt wel boven een persoon dus een gezellig praatje is dan nooit mis. Aan mijn klasgenoten vroeg ik of iemand een MSI laptop had aangeschaft, toevallig hadden 2 klasgenoten een MSI laptop. Zij raadde mij de laptop echt aan dus ik besloot niet meer na te denken en ik bestelde de laptop dezelfde avond nog. Mijn docente gaf al aan dat ik niet heel erg lang meer kon wachten met aanschaffen van een laptop want de week daarna zouden we beginnen met de lessen via de laptop. De laptop is besteld en zo ver ik hem heb kunnen ontdekken, is het een zeer goede laptop.