Herinneringen voor het leven

0 Comments

Heb je dat ook weleens, dat je iets beleeft en dan denkt; ‘Ik zou willen dat dit moment nooit voorbijging.’? Dat is heel herkenbaar want wij mensen hangen veel emotionele waarde aan de mooie momenten in ons leven. Dit komt vaak door de mensen waar we samen mee zijn of de dingen die we bereikt hebben. Van die herinneringen wil je dat ze voor altijd bij je blijven. We kunnen helaas niet de tijd stilzetten. Nu denk ik persoonlijk dat als dat wel kon, het hele ‘speciale’ er wel een beetje afgaat maar soms wil je toch dat moment herbeleven zo goed als dat kan. Nou dat kan door middel van een fotoboek. Zo simpel is het. In deze blog vertel ik je hoe je een droomreis vast kan leggen. Dat is pas Happinez. Lees je ook mee?

Wat voor reis maak je?

Nu klinkt het wat gek om een reis te maken puur en alleen voor het later in elkaar knutselen van een fotoalbum. Toch is die gedachte heus zo gek niet. We gaan immers vaak genoeg op reis juist om mooie herinneringen te maken of doelen te behalen. Denk maar eens aan met de hele familie een reis maken of op pad gaan om je bucketlist af te strepen. Nu hoef je niet van tevoren al je herinneringen uit te stippelen, deze gebeuren gewoon, maar je kan wel een bepaald doel of een bepaalde groep mensen kiezen om uiteindelijk de soort reis die gaat maken te bepalen.

Praktisch perfect

Wanneer je dan op reis bent, komen die herinneringen zoals ik al zei vanzelf. Gedurende de dag maak je foto’s van dingen die je aandacht trekken en ook deze ‘toevallige momentjes’ staan prachtig in een fotoalbum. Wil je er toch nog een moment aan wijden dan kan je kijken of er op locatie een fotoshoot te regelen valt. Hijs iedereen in zijn of haar mooiste pak en zoek een prachtige locatie uit. Een dag vol plezier en perfect resultaat gegarandeerd. Als je dan weer eenmaal thuis bent, kan je beginnen met het knutselen in het boek. Kijk op internet voor inspiratie, haal goede inkt cartridges als je alles zelf wilt doen en begin met maken. Als je zelf minder creatief bent aangelegd, kan je het ook laten doen. Zoek naar een bedrijf waar jij vertrouwen in hebt en voor je het weet staat er een prachtig boek in de kast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *