Heftruck opleiding volgen?

0 Comments
Hertruck

Wil jij een heftruck opleiding volgen, omdat je je heftruckcertificaat wilt halen? Dan kan dit bij Verkeersschool Wesseldijk. Bij ons kun je een eendaagse cursus volgen tegen een scherpe prijs én van een hoge kwaliteit. Tijdens de cursus leer je op een professionele wijze een heftruck veilig te bedienen. Nadat je de cursus goed hebt afgerond, ontvang je een certificaat dat vijf jaar geldig is. Daarna kun je een korte vervolgcursus volgen.

Heftruck opleiding

Een heftruck opleiding waar jij tevreden over bent

Tijdens onze heftruck opleiding krijg je les in kleine groepen van maximaal zes deelnemers. Je deelt een heftruck met slechts één andere deelnemer. De instructeurs kunnen je dus volop aandacht geven en goed letten op je rijvaardigheid. Je krijgt les in oefenhallen die zijn erkende door het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen, oftewel het CBR. Elke oefenhal biedt jou voldoende praktische uitdagingen. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een tevreden gevoel en een officieel heftruckcertificaat.

Logistiek

Opbouw van de cursus

De heftruckcursus behandelt zowel theorie als praktijk. bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Tijdens het theoriegedeelte doe je kennis op over de wetten, eisen, veiligheid, voorzetmiddelen en de vorkheftruck. Zo leer je bijvoorbeeld meer over de verschillende mogelijkheid, de regelgeving en ARBO-aspecten. Na het theoriegedeelte gaan we aan de slag. Tijdens het praktijkgedeelte komen diverse situaties aan bod. Je leert om op een vakkundige manier de heftruck te bedienen. Dankzij de opleiding zijn jij en je werkgever ervan verzekerd dat jij straks veilig een heftruck kan bedienen op de werkvloer.

Officieel heftruckcertificaat van het CBR

Je kunt al met de heftruckcursus starten als je 16 jaar bent. Als je het theorie- en het praktijkexamen goed hebt afgerond, ontvang je een heftruckcertificaat. Onze opleidingslocaties zijn door het CBR gecertificeerd. Wij zijn een van de weinige opleiders in Nederland die officiële CCV/CBR certificaten mag afgeven.