Gezond afvallen bij fitness in Deventer!

fitness in Deventer

Fitness in Deventer doe je natuurlijk bij Fit For Life Sports. Deze mooie sportschool biedt namelijk allerlei leuke sportprogramma’s en er hangt altijd een gezellige sfeer. Na mijn proefles wist ik meteen dat ik me hier wilde aanmelden.

fitness in Deventer

Leuke fitnessprogramma’s volgen

Bij Fit For Life Sports kun je dus verschillende sporten en fitnessprogramma’s doen, afhankelijk van jouw eigen streefdoelen en wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Crossboxing, een combinatie van boksen, functionele krachttraining en conditietraining. Het is dus de ideale manier om in vorm te blijven, een aantal kilo’s af te vallen en/of in topconditie te komen. Zelf volg ik fitnessprogramma Fit en Slank, want ik wil persoonlijk vooral afvallen en strakker in mijn vel zitten. Bij Fit en Slank volg ik samen met een gezellige groep en een personal trainer allerlei conditie- en krachttrainingen en daarnaast krijg ik ook nog eens voedingsadvies.

fitness in Deventer

Zelfverzekerd in mijn lijf

Sinds ik fitness in Deventer doe, zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ik merk namelijk al zeer snel dat ik strakker en slanker geworden ben. Voor mij heeft het fitnessprogramma Fit en Slank dus echt wel geholpen! Dit programma focust zich ook niet alleen maar op sporten, maar ook op voeding. Ik denk dat deze gouden combinatie zeer effectief werkt, want elk pondje gaat door je mondje. Fitness in Deventer motiveert mij dus om altijd gezond te eten en veel te sporten. Op de site kun je elke week het rooster zien en je voor een lesje aanmelden. Dit systeem werkt echt supergoed, want ik kan me elke dag op verschillende tijden inschrijven, net wanneer het mij uitkomt. Wil jij ook eindelijk eens die kilo’s kwijt en je beter in je lijf voelen? Volg dan snel een gratis(!) proefles bij Fit For Life Sports in Deventer!