Een zeer goede personal trainer in Etten-Leur gevonden

Logo-bredasc

Ik ging een aantal weken geleden op het internet op zoek aan personal trainer Etten- Leur

om een goede personal trainer bij mij in de buurt te vinden. Ik wilde namelijk een aantal kilo’s afvallen met behulp van een goede personal trainer bij mij in de buurt. 

Zeer veel personal trainers in Etten-Leur 

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal trainer Etten-Leur kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende personal trainers bij mij in de buurt. nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Breda Strength & Conditioning mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral zeer overzichtelijk. De website bevat ook zeer veel informatie over de sportschool en voor de personal trainers. De informatie sprak mij erg aan waardoor ik besloot om mezelf aan te melden voor een kennismakingsgesprek.  

Het kennismakingsgesprek met mijn personal trainer 

Ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met mijn personal trainer. Tijdens het kennismaking geroepen hebben we mijn doelen besproken en een voedingsschema opgesteld. Na het kennismakingsgesprek kon ik al erg snel beginnen met sporten. Mijn personal trainer helpt mij erg goed met het uiterste uit mezelf halen. De trainingen zijn ook erg leuk en zeer intensief. Ik sport hier nu een aantal weken en ik ben al aardig wat kilo’s kwijtgeraakt. Daarom ben ik ook super tevreden over Breda Strength & Conditioning.