Een personal training Den Bosch volgt u bij Rules PT

rulespt-logo

Als u op zoek bent naar een personal trainer die u de beste personal training Den Bosch kan geven, dan hoeft u niet meer verder te zoeken dan hier. Want dan is Rules PT degene die u moet hebben. Rules PT is namelijk een expert in de branche van fitnessen. Zo heeft dit bedrijf al veel ervaring en kennis opgedaan in de jaren dat dit beroep wordt uitgeoefend en dit willen ze graag bij u in de trainingen toepassen. Zo krijgt u altijd een training waar u wat aan heeft en ziet u altijd goed resultaat als u uw doel probeert te halen. Als u toch meer informatie wilt, kijk dan even nog gerust op de site van Rules PT.

Hardlopen

Mijn ervaring met Rules PT

Mijn ervaring met Rules PT is zeer positief. Zo heb ik nooit echt veel gesport en werd het wel een keertje tijd dat dit ging gebeuren. Zo heb ik de tip gekregen dat ik eens een personal trainer moet proberen omdat deze meestal wel goed zijn om de eerste ‘stap’ te zetten richting het sporten. Dus ik ben in de buurt gaan kijken naar personal trainers en zo ben ik via het internet uitgekomen op Rules PT. Dit bedrijf heeft een goede site die zeer informatief en overzichtelijk is. Door al deze informatie heb ik de gok genomen om mezelf bij dit bedrijf in te schrijven en te gaan fitnessen. Gok naar mijn mening goed gewaagd. De trainingen die ik heb gehad bij dit bedrijf zijn zeer doelgericht en daardoor heb ik veel resultaat geboekt in een kleine tijdsperiode.