Een bezoek aan het Lalique museum in Doesburg

0 Comments

Mijn vader is een erg grote liefhebber van kunst. Het leek mij daarom ook een erg leuk idee om samen met hem een bezoek te brengen aan een museum in Gelderland waar mooie kunst tentoon wordt gesteld.

Veel kunst musea in Gelderland

Toen ik op het internet op zoek ging naar een museum in gelderland kreeg ik erg veel zoekresultaten. Daarom besloot ik ook om eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat ik een keuze zou maken. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was geweest kwam ik uiteindelijk terecht op de website van museum Lalique. De website van het museum is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over de veel verschillende kunstwerken die het museum tentoonstelt.

Ons bezoek aan het museum Lalique

Op de website staat onder andere vermeld dat het museum erg veel kunstwerken tentoonstelt van kunstenaar René Lalique. Dit is een kunstenaar die erg veel mooie glaskunstwerken heeft gemaakt. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om twee kaarten voor het museum te kopen. Ik heb samen met mijn vader een erg leuke en leerzame dag gehad in het Lalique museum in Doesburg.