De mooiste tassen voor dit najaar

De zomer is natuurlijk nog niet aan zijn eind, maar september komt toch echt weer in zicht. Dit betekent misschien dat we weer aan het werk moeten of aan de studie, maar wees niet getreurd, want september staat ook weer voor het nieuwe modeseizoen. En daar worden we natuurlijk hartstikke blij van! In dit artikel kijken we samen met Lederwarenwebshop naar de mooiste tassen voor dit najaar!

De heuptas

Een tas die we in het lente en zomerseizoen al veelal voorbij zagen komen, zullen we ook in het najaar weer volop zien. De heuptas komt in alle kleuren en maten en is voor veel gelegenheden geschikt. Of je nu naar een festival gaat of een avondje uit, de heuptas is zowel stoer als chic. Het ligt er natuurlijk maar net aan in welke kleur en vorm je het stijlt.

De rugzak

De perfecte tas die je voor je werk of studie kunt gebruiken: de rugzak. Eindelijk terug van weggeweest en daar zijn we heel blij mee. De rugzak is momenteel helemaal fashion, maar blijft ook heel praktisch. En dit maakt het zo’n fijne trend. Bij Lederwarenwebshop vind je ook prachtige tassen voor dames van leer.

Lekker zacht en aaibaar

Een laatste trend is misschien meer wat voor de durfal, maar dat is de zachte en aaibare tas. Hierbij moet je denken aan een handtas die van zacht schapenwol is gemaakt of van nepbont. Het is wat anders dan normaal, maar zeker een trend waarmee je kunt opvallen!

Heb jij al een nieuwe tassencollectie voor het aankomende najaar? Laat het weten in de reacties!