De leukste tassentrends van 2019

Het modeseizoen gaat bijna weer van start. September is natuurlijk hét seizoen dat iedereen de nieuwste modetrends weer even onder de loep neemt. We maken het wat makkelijker voor je en zetten in dit artikel alvast de leukste tassentrends van 2019 voor je op een rij!

Crossbody tassen

Deze trend is natuurlijk nooit echt weggeweest en bepaalt al langere tijd de boventoon van de fashion industrie. De crossbody tas is een tasje die je diagonaal om je heen doet van boven je schouder tot aan je heup. Op deze manier maakt het je outfit een geheel. De crossbody tas kan elegant zijn, maar ook heel stoer. Het is maar net welke kleur of vorm je kiest. Maes & Hills Collection heeft prachtige Gianni Chiarini Crossbody tassen.

De rugzak

Een trend die we veel hebben gezien, maar ook nog heel veel gaan zien dit jaar is de rugzak. De rugzak is helemaal terug van weggeweest. Het was een aantal jaren absoluut geen trend meer, maar sinds dit jaar draagt de hele fashion wereld het. Een rugzak is fijn in gebruik, omdat het erg praktisch is. Je kunt er veel in kwijt en naar veel gelegenheden dragen. Vooral naar je werk of studie is het de perfecte tas. Op de website van Maes & Hills vind je mooie Socha rugzakken.

De laptoptas

Voorheen stopte we onze laptop gewoon in een rugzak of handtas, maar momenteel loop je liever met een laptoptas. Een tas die speciaal is ontworpen voor je laptop. En schrik niet, want je kan in deze tas natuurlijk ook nog andere dingen kwijt. Modieus en praktisch tegelijk!