De beste personal training Rotterdam neemt u bij Niels Fitclass

0 Comments
Niels-Fitclass-Personal-Training-Rotterdam

U bent op zoek naar een personal trainer die u de beste personal training Rotterdam kan geven? Dan bent u bij Niels Fitclass op het juiste adres. Niels Fitclass heeft al vele jaren ervaring achter de rug zitten en daardoor weet Niels Fitclass altijd goed u ze uw fit moeten houden. Zo worden de beste en moderne oefeningen gebruikt en deze worden ook nog eens speciaal op u afgestemd. Dit betekend dat u altijd een oefening kan halen en dat nog eens zonder blessures. Ook wordt er veel gekeken hoe u het snelste uw doel kan halen als u die heeft.

afslankprogramma

Mijn ervaring met Niels Fitclass

Mijn ervaring met Niels Fitclass is zeer positief. Zo heb ik lang uit de sportwereld gelegen doordat ik een zware blessure aan mijn been had gekregen bij het voetballen. Na mijn herstel was mijn conditie niet meer goed en bij mijn sportclub kon ik niet veel extra doen om het weer bij te benen. Zo heb ik een tip van iemand gekregen dat ik enes eens een personal trainer moest uitproberen. Deze tip heb ik opgevolgd omdat mij het wel een goed idee leek. Dus ik ben op het internet op zoek gegaan naar personal trainers in de buurt en zo ben ik via vele positieve recensies uitgekomen op Niels Fitclass. Zo heb ik contact gelegd met dit bedrijf en kon ik meteen beginnen met het nemen van lessen. De eerste les ging fantastisch en zo heb ik mezelf ingeschreven voor meer lessen die ik tot de dag van schrijven nog steeds volg omdat het tot nu toe een goed resultaat laat zien.