De beste personal coach Rotterdam

Logo-PT-Room

U wilt graag een personal coach Rotterdam hebben die u de beste personal trainingen kan geven? Dan is PT Room B.V. degene voor u. PT Room B.V. is namelijk een bedrijf die al vele jaren ervaring heeft in de branche van sporten. Door dus de jaren heen hebben ze veel oefeningen en lessen gegeven waardoor ze goed hebben kunnen zien wat wel en niet werkt en wat beter kon. Deze ervaring en kennis is dus elke keer toegepast en zo zijn al deze dingen nu bij u terechtgekomen, waardoor u de maximale ervaring heeft met alle trainingen die u krijgt bij dit bedrijf.

PT-ROOM

Mijn ervaring met PT Room B.V.

Mijn ervaring met PT Room B.V. is zeer positief. Zo heb ik een jaar geleden een zware blessure opgelopen door een paar tredens van de trap te zijn gevallen. Hier heb ik een lang herstel voor nodig gehad en zo is mijn conditie en andere fysieke statussen zeer omlaag gegaan. Zo heb ik de tip gekregen om eens een personal trainer te bezoeken die mij het beste zou kunnen helpen met deze fysieke problemen. Zo heb ik deze tip opgevolgd en ben ik gaan zoeken naar een personal trainer die mij hierbij het beste zou kunnen helpen, zo ben ik uitgekomen op PT Room B.V. omdat deze hoog stond aangeschreven op het internet. Na het leggen van contact kon ik meteen mijn eerste les inplannen en deze ging dan ook zeer goed. Er is rekening gehouden met mijn oude blessure en zo heb ik nu al een paar lessen gehad en merk ik echt verschil met eerst.