Corona-proof sinterklaas cadeaus voor hem

Ook de Sint moet in corona tijden creatieve oplossingen bedenken. Op zoek naar een cadeautje voor hem? Dan heb ik hier enkele gouden tips, die in deze tijd niet mogen ontbreken!

Good games

Sinds corona zijn bord- en dobbel spellen weer helemaal hot and happening. Wanneer je vrienden over de vloer hebt, heb je elkaar nou eenmaal minder te vertellen. Je maakt immers een stuk  minder mee dan dat je normaal deed. Zelf vind ik bordspellen het leukst die simpel zijn in spel maar bomvol mogelijkheden elkaar te pesten. 999GGames maakt veel van dit soort spellen, zoals Regenwormen, Saboteur of Vlotte Geesten. Maar ook klassiekers zoals Risk, de Kolonisten van Catan en Ganzenbord mogen niet ontbreken.

Escape room

Een escape room is natuurlijk altijd een leuk cadeau om te krijgen, maar fysieke escape rooms zijn al een poos gesloten. Daarvoor is een leuke oplossing: de thuis-escape room! Kies voor een escaperoom in spel-vorm, of een online variant. Of sloof je écht eens uit, en richt een kamer in als escape room. Natuurlijk met de nodige  zenuwslopende timers, fletse lichten en knetterende alarmen.

Pantoffels

Nu we zo veel thuis zitten, moeten we het onszelf maar zo comfortabel mogelijk maken thuis. Veel mensen lopen daarom lekker de hele dag al rond in hun joggingbroek. Maar wat nog ontbreekt? Sloffen! Er zijn heren pantoffels in allerlei vormen en maten. Doet je vriend nog een beetje zijn best goed voor de dag te komen? Kies dan voor een klassieke pantoffel. Maakt het hem niet zo veel uit? Ga dan voor een lekker zachte slof. Niets lekkerders dan warme voetjes.

Bier abonnement

Nu we niet meer naar de kroeg kunnen gaan, moeten we de kroeg maar in huis halen. Veel brouwers spelen daar slim op in, en bieden bier abonnementen aan. Je krijgt dan maandelijks een proeverij van verschillende speciaalbieren thuis opgestuurd. Liever niet gebonden aan een termijn? Kies dan voor een online speciaalbier proeverij. Deze worden vaak door kroegen aangeboden. De biertjes worden thuis gestuurd, en in een live stream wordt je van alles uitgelegd over de smaken die je aan het proeven bent.

Goede headset

Eindeloos zoomen is erg vermoeiend. Al helemaal met een slechte microfoon of vervelende ruis in je koptelefoon. Zie je hem nog steeds met oortjes ploeteren? Dan is een goede draadloze koptelefoon misschien wel een goed idee. Een typisch product waar je juist op dit moment erg veel baat bij hebt.

Zo zie je maar: een leuk cadeau is ook een kwestie van goede timing. Met deze cadeaus zit je in deze vreemde tijd sowieso goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *