Champagne bezorgen zorgt voor Happinez!

0 Comments
Champagne bezorgen

Hoe kun je een feestje beter vieren dan met champagne? En dan natuurlijk wel champagne van goede kwaliteit. Die is niet altijd even gemakkelijk te vinden, maar daar is nu wat op gevonden. Champagne bezorgen! Ideaal. Je bestelt je champagne online en spreekt een bezorgdag af. Dan wordt alles geregeld, zonder dat jij je nog druk hoeft te maken. Natuurlijk kun je de champagne voor jezelf bestellen, maar is het niet veel leuker om een Moët champagne cadeau te doen?

Champagne bezorgen

Bij welke gelegenheden laat je champagne bezorgen?

Natuurlijk laat je alleen champagne bezorgen bij bijzondere gelegenheden. In de privésituatie denk ik dan aan een pas getrouwd stel dat terugkomt van de huwelijksreis. Of wanneer je neef of nicht afgestudeerd is en je niet bij het feestje kunt zijn. Je zorgt dan wel dat je zeker weet dat de ontvanger boven de 18 is, anders mag hij of zij alleen naar de (mooie!) fles kijken en er niet aankomen. Je kunt ook champagne laten bezorgen wanneer vrienden aan de andere kant van het land 50 worden of zoveel jaar getrouwd zijn. Er zijn veel bijzondere gelegenheden te bedenken.

Champagne bezorgen als relatiegeschenk

Dat is ook een goede optie. Je pakt net wat grootser uit dan met een flesje wijn. Zo kun je je zakenrelaties feliciteren met goede omzetten, een nieuw pand, de overname van een concurrent en noem maar op. Je kunt je visitekaartje laten bijvoegen en er zo voor zorgen dat het helemaal duidelijk is wie de afzender is. Je weet dan zeker dat jouw geste gewaardeerd wordt. Is het een last-minute cadeau? Wanneer je het vandaag bestelt, wordt het morgen al bij de ontvanger gebracht. Daar hoef je zelf niet voor in de auto. Je regelt het gewoon van achter je bureau. Online uitkiezen, online betalen en online verzenden. En dan in het echte leven flinke punten scoren. Wie doet je wat?

Champagne is al een feest op zich

De elegante fles, de bubbels die zachtjes tintelen in je mond en natuurlijk de mooie glazen waaruit champagne gedronken wordt dragen allemaal bij aan de feestvreugde. Het is dan ook mogelijk om niet alleen een fles champagne te laten bezorgen. Je kunt er een compleet pakket voor bestellen. Compleet met mooie glazen en verpakt in een stevige (houten) doos. Deze doos garandeert natuurlijk dat de fles champagne ongeschonden op de plaats van bestemming komt, maar ook ziet zo’n doos er extra feestelijk uit!