Alternatief voor een sigaret

esigaret

Een esigaret wordt gebruikt als alternatief voor een echte sigaret, wanneer mensen niet in een keer kunnen stoppen maar toch willen minderen wordt de sigaret gebruikt. Ben je een beetje bekend in de wereld van de elektronische sigaretten dan komt het woord dampen je wel bekend voor. Waar bij een gewone sigaret tabak wordt verbrand is dit bij een elektronisch model niet het geval. Er wordt e liquid verdampt, in de volksmond wordt het normaal vloeistof genoemd. Deze vloeistof is in verschillende soorten verkrijgbaar. 

esigaret

Set om mee te starten 

Wanneer je een set koopt om mee te beginnen zijn deze klaar om te gebruiken, het enige wat je nog erbij moet kopen is de vloeistof. De e liquid zoals de vloeistof heeft is verkrijgbaar in heel erg veel smaken, van menthol, tabak tot fruitsmaken. Bij de vloeistof heb je ook nog de keus of je met of zonder nicotine neemt. Welke smaak je ook zoekt je vindt het in het assortiment van eliquidmania.nl. Je kunt ook zelf het nicotinegehalte kiezen, hoe langer je hebt gerookt hoe hoger meestal het gehalte is waarmee je moet beginnen.  

Alle wensen zijn per persoon verschillend 

esigaret

Voor ieder persoon is het gebruik van een esigaret anders, de een wil proberen een echte sigaret na te bootsen. Een ander wil met veel meer damp roken, zo heeft iedereen zijn eigen wensen bij het gebruik. Ook voor het gebruik heb je verschillende modellen, wil je een exemplaar waar je niets hoeft in te stellen of liever een luxer model waar je meer mogelijkheden mee hebt.