Over mij

Foto Desiree

Het bakken van taarten, cupcakes en andere zoete lekkernijen en het decoreren hiervan is uitgegroeid tot een hobby waar ik dagelijks mee bezig ben. Is het niet met bakken dan is het wel met decoreren, het lezen van boeken hierover of het fotograferen van al dit lekkers. Daarnaast vind ik het leuk om recepten te bedenken door bijvoorbeeld verschillende smaken met elkaar te combineren en bestaande recepten uit te proberen en er mijn eigen draai aan te geven.

Ik begon voor het eerst met het decoreren van een taart toen ik een aantal jaren geleden voor mijn vriend een verjaardagstaart maakte. Ik had de taart bekleed met fondant en versierd met allerlei decoraties. Hierdoor is mijn interesse in het decoreren zo gegroeid dat ik me na verloop van tijd ook ben gaan richten op cupcakes, koekjes en dergelijke.

In 2013 ben ik Sweet Happinez gestart om al mijn recepten, foto’s en dergelijke te bundelen op mijn eigen plekje op het web. Daarnaast vind ik het leuk om anderen op deze manier te inspireren en op de hoogte te houden van mijn avonturen in de bakwereld.

Wat jullie op Sweet Happinez kunnen vinden zijn lekkere recepten, leuke how-to’s, mooie gedecoreerde taarten, reviews, informatieve artikelen en nog veel meer!

Wil je op de hoogte blijven van al dit moois en lekkers? Volg Sweet Happinez dan op Facebook, TwitterInstagram en Bloglovin’.


Close