GIANT CUPCAKE MET STERREN VOOR JESSE

28 maart 2016 door Desiree Sip - 2 reacties

Het is een echte mijlpaal wanneer je zoon of dochter 1 jaar wordt. Vaak wordt er dan extra uitgepakt met leuke versieringen, cadeautjes en een lekkere taart waarop het kind zich vol overgave mag storten. Ik kan me nog goed mijn babyfoto’s herinneren, waarop ik een slagroomtaart voor mijn neus kreeg met de gevolgen van dien.

Giant Cupcake Met Sterren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nee de Cake Smash gaat toch een stapje verder. Net zoals een babyshower komt een Cake Smash oorspronkelijk uit Amerika. Tegenwoordig is ook deze niet meer weg te denken uit Nederland.

Kinderen krijgen hun schattigste of stoerste outfit aan, de giant cupcake die hier meestal voor gebruikt wordt, wordt als het even kan hierop aangepast alsmede de versieringen. Vervolgens wordt er een soort van fotografie set gecreëerd waar de gehele cake smash plaatsvindt. Vanaf dat moment is het losgaan geblazen en worden de leukste foto’s geschoten. Ik houd ervan! Ik word er helemaal blij van als ik dat soort foto’s voorbij zie komen. Zo schattig vind ik ze!

Giant Cupcake Met Sterren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giant Cupcake Met Sterren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giant Cupcake Met Sterren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo mocht ik ook zo’n giant cupcake maken voor de cake smash van Jesse. Zijn moeder wist precies hoe deze eruit moest komen te zien! Een donkerblauwe onderkant met lichtblauwe toeven, een 1 bovenop en wat sterren!

Ik ben heel benieuwd naar de foto’s van deze cake smash!

Liefs Desiree

Dit vind je misschien ook leuk:

Reacties

Close