CHOCOLADE ZOENEN MET MUISJES

8 november 2016 door Desiree Sip - 2 reacties
CHOCOLADE ZOENEN MET MUISJES

Laatst had ik een babyshower van een vriendin en ik maakte hiervoor wat lekkers. Ik heb al vaker lekkernijen gemaakt voor een babyshower, bijvoorbeeld deze taart met bijpassende cupcakes. Maar je kan op een babyshower alle kanten op wat betreft hapjes en andere lekkernijen.

Een taart ging mij dit keer niet lukken in verband met tijdgebrek, dus stortte ik mezelf op de wat makkelijkere maar tóch wel zoete hapjes. Ik maakte onder andere deze chocolade zoenen met muisjes. Die zien er super leuk uit toch?!

Ik maakte drie varianten aan hapjes, namelijk deze chocolade zoenen met muisjes, lange vingers met muisjes en slagroom soesjes met muisjes.

Stuk voor stuk zijn dit hele makkelijke, maar lekkere hapjes voor op een babyshower. Tevens zijn dit leuke alternatieven voor beschuit met muisjes. Het resultaat mag er ook echt zijn!

CHOCOLADE ZOENEN MET MUISJES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WAT HEB JE NODIG:

CHOCOLADE ZOENEN MET MUISJES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1 pak mini zoenen
  • Roze (of blauwe) muisjes

BEREIDINGSWIJZE

Steek het gasfornuis aan en houd de mini zoen heel kort bij het vuur. Let op dat je het vuur niet aanraakt. Van een afstandje is al genoeg. Dit zorgt ervoor dat de bovenkant een klein beetje begint te smelten.

CHOCOLADE ZOENEN MET MUISJES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strooi wat muisjes over de bovenkant, doe dit boven een schaal. Doordat je de bovenkant van de zoenen net wat hebt laten smelten, blijven de muisjes plakken.

CHOCOLADE ZOENEN MET MUISJES

CHOCOLADE ZOENEN MET MUISJES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van deze chocolade zoenen met muisjes? Zou jij deze als alternatief voor beschuit met muisjes gebruiken?

Liefs Desiree

Dit vind je misschien ook leuk:

Reacties

Close