BLACK TIE CUPCAKES VOOR EEN BRUILOFT

4 september 2016 door Desiree Sip - 1 reactie
Black Tie Cupcakes

Zoals ik jullie in dit artikel al vertelde mocht ik voor de bruiloft van een oud-collega black tie cupcakes voor een bruiloft maken. De cupcakes mocht ik maken in de vorm van bedankjes. Van tevoren had ik en proeverij ‘to go’ gemaakt, met 5 verschillende ontwerpen en 5 verschillende smaken.

Black Tie Cupcakes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Appie en zijn vriend hebben de verschillende smaken geproefd en uiteindelijk is de keuze gevallen op 2 ontwerpen, namelijk de cupcakes met het strikje en de knoopjes en de cupcake met het ‘trouwpak’. De smaak waar zij voor gingen was de chocolade cupcake met een vulling van salted caramel. Ik mocht er in totaal 80 maken.

Black Tie Cupcakes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn heel wat uurtjes werk in gaan zitten, maar ik heb het met veel plezier gedaan! De lintjes en de labels hebben zij zelf aangeleverd.

Black Tie Cupcakes

Liefs Desiree

Dit vind je misschien ook leuk:

Reacties

Close