10x SINTERKLAAS RECEPTEN

12 november 2016 door Desiree Sip - 0 reacties
10x SINTERKLAAS RECEPTEN

Vandaag doet Sinterklaas zijn intrede in Nederland en om dit te vieren, deel ik alvast wat recepten en how to’s met jullie, waar jullie al wat inspiratie uit kunnen halen en mee aan de slag kunnen. Alleen, of natuurlijk samen met de kinderen.

Tijdens de Sinterklaasperiode, wordt er natuurlijk hartstikke veel lekkers gemaakt en gegeten en voor nu zet ik al wat Sinterklaas lekkernijen van Sweet Happinez voor jullie op een rijtje. Dat scheelt weer wat zoekwerk ;). Een lekker hapje tijdens het Sinterklaas journaal, voor als je bezoek hebt, tijdens pakjesavond of natuurlijk gewoon zomaar! Het kan allemaal!

DE ZAK VAN SINTERKLAAS CUPCAKE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De zak van Sinterklaas is heel belangrijk voor kinderen. Daar zitten namelijk alle cadeautjes in. Hoe leuk is het om deze zakjes samen met je kind te maken tijdens een vrije (woensdag)middag? De how to voor deze De zak van Sinterklaas Cupcake vind je hier.

RECEPT VOOR KRUIDNOTEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kruidnoten zijn dé lekkernij die horen bij Sinterklaas. Ik kan deze twee niet los van elkaar denken. Ik beken dat ik kruidnoten regelmatig in de winkel koop, maar het allerlekkerst zijn ze natuurlijk zelfgemaakt. Het recept voor deze overheerlijke zelfgemaakte kruidnoten kun je hier vinden.

SPECULAAS CHEESECAKE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cheesecake, ik ben er dol op. In allerlei soorten, smaken en maten. Mij kun je er voor wakker maken. Wil je het dus wat groter aanpakken kun je voor deze cheesecake gaan. Geloof mij, hij is gevaarlijk lekker. Klik hier voor het recept!

SINTERKLAAS OREO POPS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van elk snoepgoed is wel iets leuks te maken. Deze pops zijn gemaakt van oreo koekjes op een stokje, de zogeheten Sinterklaas Oreo Pops. In deze how to heb ik stap voor stap uitgelegd hoe jij ze (eventueel met je kinderen) ook kunt maken.

ZWARTE PIET OREO POPS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar een Sinterklaas is kan een Zwarte Piet natuurlijk niet achterblijven. De how to is hier te vinden.

SPECULAAS MERINGUES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze speculaas meringues zijn naast dat het een feestje is om naar te kijken, ook nog eens erg lekker! De speculaas kruimels over deze schuimpjes maken ze echt af! Kijk hier voor het recept.

KRUIDNOTEN CUPCAKES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met kruidnoten valt heel veel lekkers te maken. Deze cupcakes bijvoorbeeld geweldig lekker, maar ook heel makkelijk om te maken. Dat is een win-win situatie. Het recept is hier te vinden.

SINT EN PIETEN CUPCAKES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je zin om wat uitgebreider te decoreren voor Sinterklaas, maak dan deze Sint en Pieten Cupcakes. De details op deze cupcakes doen het hem vind ik. Hier maak je zowel kinderen als volwassenen erg blij mee. Om het af te maken kan je zelfs een speculaas smaak aan de cupcakes toevoegen. Klik hier voor de how to.

Geen recept of how to maar wel leuk om naar te kijken of misschien om inspiratie op te doen voor je eigen baksels zijn onderstaande baksels.

Sinterklaas Taart

SINTERKLAAS TAART

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinterklaas Cupcakes

SINTERKLAAS CUPCAKES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vonden jullie van deze 10x Sinterklaas recepten? Welk recept of how to ga jij als eerste maken?

Liefs Desiree

Dit vind je misschien ook leuk:

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Close